"Ennen Nightwish-pestiään Olzon lauloi Alyson Avenue -nimisessä rockyhtyeessä. Hän on ollut mukana myös bändissä nimeltä Disdain.

Anette kasvoi musikaalisessa perheessä ja hän on esiintynyt ja laulanut koko ikänsä, mm. Abba-coverbändissä. Musiikkia hän on opiskellut niin Göteborgin Balettakademiessa, Kööpenhaminan konservatoriossa kuin Malmön musiikkiopistossakin."

Kuva: http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/viihde/viihde_2007_isot_kuvat/437947.jpg

 Lähde: http://viihde.mtv3.fi/uutiset/musiikki.shtml/530146?nightwish (MTV3)

Sellaista. Musiikkinäytteen (Eva) perusteella sanoisin, että Anette on jopa Turustakin parempi. Erittäin puhdasta laulua. Mahdottoman hyvä valinta!

 

Viime viikkoina kirjoittelu on jäänyt vähemmälle lifettämisen takia. Minullakin on elämä, ja tämä viikko oli koeviikko. Rankkaa... olen valvonut monena yönä lähes puoleenyöhön. Tulevina viikkoina minulla on paljon enemmän aikaa blogille, sillä viimeinen viikko on suht rento, ja sen jälkeen alkaa kesäloma! Ajatelkaa, vain yksi (1) viikko lomaan! Lukion ensimmäinen vuosi oli melko rankka verrattuna ysiin, mutta lukiolaiset saavat enemmän vapauksia yms., eli sinänsä hyvä vuosi. Moni on vaatinut lisää kirjoituksia blogiin, joten yritän kirjoitella tänne useammin. Kiitokset 'tukijoille' ja lukijoille! ^^