"Suomen rakas naapuri Ruotsi on mennyt sekaisin Ola Salon ja hänen yhtyetovereidensa huonosta viisumenestyksestä. Viisuvoitosta haaveilleen The Arkin pistesaalis jäi yllättävän niukaksi ja Ruotsin edustaja joutuikin tyytymään 18. sijaan.

Euroviisuissa yleensä hyvin pärjännyt Ruotsi järkyttyi ennakkosuosikkina kisaan lähteneen edustajansa tappiosta täysin. Sinikeltainen kansa ei niellyt tappion karvasta kalkkia, vaan tänään ruotsalainen media on etsinyt kilvan syitä "viisu-fiaskoon" ja syyttävä sormi osoittaa itään."

(MTV3)

Linkki uutiseen: http://viihde.mtv3.fi/euroviisut.shtml?527222

Näin siis Ruotsissa. Ruotsi ei päässyt jääkiekon MM-finaaliin, ja hävisi Euroviisut. Ruotsi sai myöskin vähemmän ääniä kuin Suomi.
Ei näin, Ruotsi, ei näin.

"The Expressenin mukaan vika oli Ylen huonoissa kuvakulmissa."

Tottakai, jos kamera olisi ollut viisi senttiä enemmän oikealla kertosäkeen aikana, Ruotsi olisi voittanut.

"- Olemme maailman paras bändi riippumatta jostain sontakisoista, Salo raivosi Aftonbladetin mukaan"

Rankkaahan se on; olet ennakkosuosikki ja häviät reilusti. Ruotsalaiset voisivat etsiä syitä bändistä ja biisistä, eivätkä kuvakulmista.
Omasta mielestäni kappale oli vähemmän kuin keskinkertainen; enkä ole sijoituksesta päätellen ainoa tätä mieltä oleva. "Sontakisa" olikin suht heikkotasoinen. Ateenan viisuissa oli sentään jonkinmoista tasoa. Tuosta "maailman paras bändi" -kohdastakin olen hieman eri mieltä.

(Venäjä johtaa Ruotsia MM-kisojen pronssiottelussa toisen erän jälkeen 3-0).